Over

DE WESTER

De Wester, gelegen aan de rotonde bij de Helftheuvelweg, kenmerkte zich in het verleden door zijn witte markante kleur. Het pand is in het verleden ruim 19 jaar gebruikt door de Rabobank. Het imposante gebouw is na een reeks flinke ingrepen in opdracht van MagisVastgoed getransformeerd tot een volwaardig wooncomplex waar duurzaamheid centraal staat. Naast de transformatie van het oorspronkelijk vier verdiepingen tellende gebouw zijn er twee extra verdiepingen bovenop gezet.

Tijdens de verbouwing zijn er authentieke, karakteristieke elementen bewaard gebleven die terug te zien zijn in de gevel van het complex. Naast de originele onderdelen is er gekozen voor een mix van glas, steen en staal wat het geheel een luxe, moderne look geeft.

Naast de transformatie van het complex is de gehele groenvoorziening rondom het complex onder handen genomen door Bert Huls, bekend van projecten waaronder Tessloo.

Bij Magis Vastgoed staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Alle appartementen zijn onder andere voorzien van EPC-label A, er is op een duurzame manier gebouwd en het complex is voorzien van elektrische oplaadpunten voor auto’s.

Appartementen

De Wester beschikt over 82 studio’s: 2- en 3-kamerappartementen variërend tussen 37m2 en 63m2.  Alle studio’s en appartementen worden opgeleverd met EPC-label A en aangesloten op het glasvezelnetwerk.

Entree
De gezamenlijke entree is voorzien van brievenbussen, video-intercom, een trappenhuis en een lift.

Afwerking
De woningen worden tenminste opgeleverd met een ruime woonkamer, open keuken (voorzien van een spoelbak, koelkast, elektrisch fornuis met afzuigsysteem) en een keurig afgewerkte badkamer. Alle appartementen zijn voorzien van een berging gelegen in of vlakbij de woning.

Parkeren
Er zijn parkeerplaatsen beschikbaar op het parkeerterrein van het complex of in de ondergelegen kelder. Tevens kun je fietsen en/of scooters kwijt in de kelderruimte. Voor elektrische voertuigen zijn er verschillende oplaadpunten op het terrein.

Buitenruimtes
Op de 5etage is een ruim dakterras gerealiseerd, waar het heerlijk vertoeven is met gasten of medebewoners. Naast het gemeenschappelijk dakterras beschikt een aantal woningen over een balkon.

Huismeester en onderhoud
Het complex is voorzien van 24/7 bereikbaar servicenummer. Tevens is er een huismeester en kan er een beroep gedaan worden op een vaste onderhoudsmonteur. De gezamenlijke binnen- en buitenruimtes worden periodiek schoongemaakt (inclusief glasbewassing). Lees hier de Huisregels.

De prijzen van de appartementen starten vanaf € 660

We helpen je graag verder

Neem contact met ons op